e

Wednesday, April 2, 2014

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy



Assalamualaikum dan selamat pagi. Kali ini Zam nak ajak korang semua untuk join segmen Mini Power Bank dari dari rakan blogger Zam, Mr. Aswan Azmy. Hit banner diatas untuk ke blog penganjur, dan syarat yang diberikan sangat ringkas.Sama-sama kita meriahkan segmen ini ya ;)

15 comments:

  1. Blogwalking. Good morning :)

    Nak jemput join. Ada hadiah BAP cap, produk herbalife dan banyak lagi.
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. godlux...nak join segmen dari zam..tapi dah tamat tmpoh ke blm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya :) appn zam minta maaf sb dh tamat tempoh .. insya Allah di penganjuran yg akn dtg ya

      Delete
  3. BW dr segmen yg sama..gudluck..
    Nway..jom support GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks 4 coming ya :) insya Allah Zam akan terjah

      Delete
  4. Jom ramai ramai meriahkan segmen ni... Good luck jugak! :) (errr... giveaway contest zam tu dah announce ke? :p)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2 ;) thanks ya

      (belum announce lagi , insya Allah dlm masa terdekat ni ya sb sblm ni zam tak sempat nk bw ke semua blog peserta lg.. slps tu bru zam umukan ya :)

      Delete
  5. Assalamualaikum..
    datang sini dari rumah tuan penganjur..
    join segmen yg sama jugak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    all the best!!

    ReplyDelete