e

Sunday, April 6, 2014

Tak Faham Kenapa Perlu Tarik Perhatian Sampai Macam Ni


kucing.. mereka memang suka buat macam ni pada tuan mereka.. kalau tuan mengadap laptop, depan dan atas laptop lah ia menonggeng dan melepak. Kadang-kadang nak tahu sangat, kenapa mereka suka buat macam tu. Sebab nak tarik perhatian tuannya, atau sengaja nak duduk atas tempat beralas, sebab kucing memang suka duduk dan baring beralaskan sesuatu.

21 comments:

  1. Depa tak leh trime kite fokus kat sesuatu. Depa jeles. Mase kite bace paper lagi la, dia pun nak bace, tapi sambil hancurkan paper tu.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. same dgn zam, nak2 lagi time ngadap laptop

      Delete
  2. betul la tu. kucing nk perhatian dr tuan dia. slalu kna mcm ni jgk. terutamanya time blaja. dia nmpk je pen bergerak time menulis time tu jgk cpt2 dia baham pen tu. la haii

    ReplyDelete
  3. hahaha... jenis yang namanya kucing ni memang tak sah kalau tak buat sesuatu yang pelik untuk tarik perhatian orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2 rs tk sgka kucing ade sikap mcm tu

      Delete
  4. e'eh, mcm gaya perangai anak member ai jer... time nak borak2 ngan mak dia, time tu la anak dia kalut nak inteprame... kekeke

    ReplyDelete
  5. eh..lama saya tak datang blog Zam. dah tukar banner ye.
    Comel kucing tu

    ReplyDelete
  6. nak manja2 la tu..but anyway wait till you have your own child. some of them will apply similar manner :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby ngan kucing mmg lebih kurg same je perangai

      Delete
  7. alolo. comel. kucen mmg suke buat mcm tu ntk tarik perhatian tuanya..konon2 nak bermanja

    ReplyDelete
  8. kucing adalah fokus utama segala perhatian tuan dia. tu yang dorang buat perangai camtu.. xnak bagi tuan dia fokus kat benda lain. hoho. ;P

    ReplyDelete