e

Tuesday, May 13, 2014

Bilik Tidur Idaman Zam.. Kenapa Agaknya Ya?

Assalamualaikum & selamat malam.

Dalam melayan mood mengantuk, tiba-tiba terbayang katil-katil yang menjadi idaman Zam. Jadi tangan ni gatal-gatal mencari kata kunci ikea bedroom di Google. Kenapa Ikea? Haa.. Pada yang pernah kesana, tentu korang pernah tengok design bagi bilik contoh yang dipamerkan di sana. Memang sangat-sangat menarik. Kalau boleh, memang nak design hiasan dalaman macam tu.

Dibawah ni, ada 3 contoh bilik tidur yang menjadi idaman Zam dari beratus-ratus contoh yang ada dalam carian Google. Kenapa agaknya ya, Zam pilih design ni? Apa persamaan yang ada dalam ketiga-tiga contoh ni?



20 comments:

  1. Cantiknya bilik tido dia.. Kalau bilik tido macam la memang tak keluar bilik la nampaknya..

    ReplyDelete
  2. warna putih.. atau sebab dekat dengan pengcahayaan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. hbat betul meneka ni.. macam tahu2 jek

      Delete
  3. itula..kalau ruang kite sesuai sama macamdalam gambr mesti kite boleh reka sama macam dalam gambar..hehe

    ReplyDelete
  4. memang masyuk kalau dapat tidu ni.

    ReplyDelete
  5. hehee omputih style zam..best2 shida pn suka :)

    ReplyDelete
  6. I like the first one better. Nampak cosy and barang dia banyak warna putih. :D

    http://nhusnaa.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pilihan utama zam tu :) appn, 3,3 zam suka

      Delete
  7. celik mata - cantik nye bilik ku

    ReplyDelete
  8. sape xnk bilik tdur cam ni kn..hehe

    ReplyDelete