e

Wednesday, May 14, 2014

WW: Akhirnya Dapat Tangkap Juga!


ps: berpeluh-peluh pagi ni Zam dan kawan-kawan cuba tangkap anak kucing ni.. Sebelum ni, mereka penah buat onar. Nak tahu cerita, boleh hit sini.

15 comments:

  1. awww.. comel sgt.. lepas tangkap nk buat apa ni..??? bg la sapa2 bela ye.. jgn buang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg zam tgh cari sesiapa yg sudi bela

      Delete
  2. hehe..boleh buat senaman di pagi hari :)

    ReplyDelete
  3. alalala,,,dapat jugak tangkap cinonet ni ye,,seriously,,memang cute habisss!! :D

    ReplyDelete
  4. kenapa dgn kucing tu..comel jer ; jap nk hit link :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe comel jer kenapa tak bg orang bela jerr ..

    ReplyDelete
  6. ala, tomei2..zam nk amek bela ke??

    ReplyDelete
  7. alahaii.. mesti takut habis kucing tu..

    ReplyDelete