e

Friday, May 9, 2014

Ramai Yang Ingat Zam Kecewa Ae?

Assalamualaikum & selamat pagi Jumaat semua :)

Berikutan entri yang Zam kongsikan semalam, dari komen-komen yang diterima, macam ramai yang berasa macam Zam tengah kecewa. Sorry la ek.. Zam rasa tak larat nak hurai sebab lepas copy & paste lirik lagu tu, Zam rasa mengantuk yang amat sangat. Jadi Zam terus publish sebelum Zam tertidur, dan lepas publish, barulah Zam 'pengsan'. Hehe.

Sebab Zam publish lagu tu:

Baru-baru ni, Zam tiba tiba teringat sebarik ayat dalam lagu tu~ 'siapalah aku'. Dah lama tak layan lagu Amy Mastura. Masa kecik kecik dulu, Amy Mastura merupakan artis kegemaran Zam, selain Nora. Jadi sebelum tidur semalam, sambil-sambil siapkan labu sira, Zam layan lagu Siapalah Aku tu kat Youtube.. Tu yang timbul idea nak publish entri sal lirik lagu tu.

So

Memang tak ada kene mengena dengan situasi Zam sekarang.. Maaf yek.. Hehe

12 comments:

  1. Hehehe org ingat kecewa sebab publish lagu tu la kot ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dh tu.. hehe drama je zamani ni

      Delete
  2. Suka jugak lagu-lagu amy mastura nie. tp skrg dia dah x de single terbaru dah huhuk!

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini. Nak menang Kcolly ?

    Jemput join.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ape tu?? nt zam terjah ek.. mcm best je

      Delete
  4. Jemput singgah ke http://eykabaha.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah eykha.. thanks ya atas jemputan

      Delete
  5. hahaha..tertipu jugakk..baru bace post psl lirik lagu tu..hehe..

    ReplyDelete
  6. hehehe..ramai yg bagi kata2 semangat taw..:p

    ReplyDelete