e

Monday, November 11, 2013

Playboy Itu Suami Aku: Jangan Sampai Tangguh Solat Dah Lah Ye

Fattah Amin, muka baru hero Melayu

Assalamualaikum guys.. Petang ni rasanya ramai gak yang akan tertunggu-tunggu siaran episod pertama drama yang menggantikan Love You Mr Arrogant di slot Akasia- Playboy Itu Suami Aku. Zam pun nak cuba tengok gak lah.. Manalah tahu boleh jadi favourite Zam macam Setia Hujung Nyawa dulu.. Apapun.. Ingat.. Jangan sampai tangguhkan solat maghrib ya.. Solat lah dulu bila dah masuk waktu.. Sama-samalah kita k.. 

Sebelum tu, jom baca kejap sinopsis drama ni ;) (KREDIT)


16 comments:

  1. Lia xtgk cite2 ni.. Tapi, ahrini rase cam nak layan jerrr. yang LYMA tak tengok pon. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom.. appn, jgn lupa solat dulu k dik ;)

      Delete
  2. td tgk dalam sepuloh minit camtu tapi terus tuko channel lain. mcm tak best jerrr, pelakon baru lngsung tak kenal. xleh lwn mr,Arrogant lg. ekekeke

    ReplyDelete
  3. sinopsis cam best...pelakon pulak cam tak best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam sama je apa yg zam fikir.. appn, mgkn boleh berubah nt?

      Delete
  4. saya tak minat pun nak tengok drama.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tak pe.. zam pn same.. klu best layan.. kalau tak best, layan tv lain

      Delete
  5. semua pelakon baru kan zam. solat insya allah boleh didahulukan bagi yang nak tengok. Kan dah awal masuk waktu sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. mmg awal.. so leh smbahyang dulu

      Delete