e

Friday, December 20, 2013

Sarapan Pagi Di Kedai, Sambil Menulis Blog Sambil Pekena Akok

Assalamualaikum dan selamat malam.. Ini sebenarnya situasi yang berlaku pagi tadi sewaktu bersarapan di bandar Kota Bharu. Masa ni, Zam tengah sediakan entri Playboy Itu Suami Aku Tonton Online Episod 23.. Sebelum tu, Zam ke Pasar Siti Khadijah, cari kuih muih kemudian singgah ke kedai ni untuk pesan air. Petangnya pula, Zam ke OUM untuk menduduki paper yang kedua untuk semester ni selepas paper pertama hari tu.


Kuih akok ni memang kegemaran Zam.. Kuih no.1 bagi Zam.. Memang terbaik.. Tak perasan sekejap je leh habis.. Tak perasan dah makan berapa biji sebab sedap sangat.. Sambil-sambil buat semua kat atas tu, sempat gak belek-belek buku study ;) Sempoiii~~

10 comments:

  1. Wuu.Bestnya akok.Adam orang kelantan jugok.Suka makan akok..hiks

    ReplyDelete
  2. lama tak makan sebab kat kl ni tak terasa pun nak beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt sana bnyk pilihan mknan.. so akok ni time tringt n btul2 nk mkn bru g cri ;)

      Delete
  3. dah lama tak rasa kuih akok...kuih kelantan nie sedap...susah nak jumpa kat Melaka.....

    ReplyDelete
  4. macam lebih kurang sama je laptop kita..hehe

    ReplyDelete
  5. lamo doh ambe dop pkene akok... hahah

    ReplyDelete