e

Sunday, December 22, 2013

Selamat Hari Jadi Blogger ERAZ FADLI!!



Assalamualaikum & selamat malam semua.. Entri kali ini special sebenarnya, sebab hari ini- 22 DISEMBER 2013 merupakan hari jadi kepada BLOGGER ERAZ FADLI. Yang keberapa tu, tanya dia k.. Hehe.. 

Jadi di kesempatan ini, Zam nak ucapkan semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia bersama isteri, anak & keluarga tersayang. Tahun lepas, Zam sempat meluangkan masa dengan dia sewaktu hari jadinya kerana kebetulan, Zam ada urusan di tempat yang sama dengannya. Tahun ni, tak ada rezeki kot sebab masing-masing ada urusan sendiri.

Apapun, jom terjah ke blog beliau dan wish untuk ulangtahun kelahirannya yang ke...... ini.. Hehe.. Kalau lah dia ada depan mata sekarang ni, memang Zam dah sediakan tepung awal-awal.. Tak pasal pasal ada yang jadi tepung gomak nanti ;p

24 comments:

  1. wah..ye ke Zam? okay..nak gi ucap kat eraz la

    ReplyDelete
  2. jalan jalan malam di sini.hehee :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks utk wish yg diinggalkan kat sini Kak Mia ;)

      Delete
  4. selamat hari ulang tahun Eraz........

    ReplyDelete
  5. Terima kasih bro untuk entri ni.. Good Luck untuk exam hari ni..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... zam,

    mselim3 datang daripada blog eraz, terus ke mari.

    mselim3

    ReplyDelete