e

Friday, January 3, 2014

Bila Orang Yang Diminati Membalas Tweet Zam

EMMA DEAN. Rasanya tak ramai yang mengenali beliau, lebih-lebih lagi di Malaysia. Beliau bukanlah seorang artis terkenal, tapi bila tweet Zam dibalas olehnya di Twitter semalam, Zam tersengih macam kerang busuk sebab Emma Dean merupakan peserta Masterchef Australia 2013 kegemaran Zam selain Samira El Khafir. Rasa macam dihargai bila tweet peminat dibalas.. Hehe.. Walaupun Masterchef Australia 2013- Musim ke 5 belum habis ditayangkan di Malaysia, rancangan ni sebenarnya dah lama tamat di Australia, kira-kira 3 bulan lepas.. Juaranya ialah Emma Dean, & Samira El Khafir mendapat tempat ketiga.



22 comments:

  1. Wah..mesti bersemangat lepas ni Zam nak tweet lagi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. memang semangat, tapi malulah.. kang org kate stalker ;p

      Delete
  2. Lepas ni Zam bolehlah berkawan rapat dgn dia ni ye.hehe solehah pn ske tgk rancangan ni. diorang ni lagi hebat dari peserta masterchef malaysia.opss haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkawan rapat ae.. hehe.. kalau ade yg betul2 penting ttg masakan, bru leh tanya dia kot :)

      Delete
  3. Yeah, Muz paham perasaan Zam, when org yg kita ikut prkmbngan dia balas mesej kita. Same goes with me when Aaron Aziz follow my twitter.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. AA tu.. hebat dia retis follow dia ;)

      Delete
  4. bgus eh..nmpk la diorng ni xsombong n hargai fan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah.. bila layan org yg tweet dia, nampak la tak sombong n mesra

      Delete
  5. memang teruja... bukan malaysia punya tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila fikir balik, bagus gak mat salleh ni.. mesra je lyn peminat

      Delete
  6. Mesti teruja tuan punya badan...

    ReplyDelete
  7. wahhh . bestnye !!! org yg kite suka reply. mesti berbungga-bungga aje hati tu =)

    ReplyDelete
  8. Allah melihat hati kita..Allah beri kita hadiah kegembiraan supaya kita tersenyum..alhamdulillah..

    ReplyDelete