e

Thursday, January 23, 2014

Lawak Betul Dak Faiz DIckie Ni!

Faiz Dickie~ Siapakah mamat ini sebenarnya? Sebelum ni, Zam pernah hasilkan satu entri sal dia ni. Nak tengok, boleh rujuk sini. Dikenali sebagai Na'a'bella, beliau sering dilihat berjaya men'control' ayukan diri dalam menghasilkan troll nya. Yang kat bawah ni, Zam baru jumpa, & memang super lol.


(klik untuk besarkan imej)

Gambar di atas ni di printscreen dari Instagram beliau. Nak tengok lagi troll yang super lol? Bolehlah ke Instagram http://instagram.com/faizdickie

New: Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2014

9 comments:

  1. Hahaha.. Memang lawak budak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg2, mmg zam tak anggap dia lelaki pun masa baca comic dia.. lol

      Delete
  2. Hahaha.. "Go to hell level 9". Dari mana la dia dapat idea mcm ni. Lol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius.. part tu lh yg zam gelak gilew2 XD

      Delete
  3. haha...memang kelakar
    ada2 je idea buat dialog mcm ni..comel
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  4. faizdickie memang best! pecah perot layan insta dye ehhehe

    ReplyDelete