e

Tuesday, April 22, 2014

Dia Minat Susun Dinosaur


ps: siapa ni? ha.. nanti Zam cerita ye.. kul 8.15 ni ade kelas :) apapun, selamat pagi semua.

>>Edited 10:35 am<<

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Zam baru dapat luangkan masa untuk menyambung penulisan entri ni. Sebelum ni, Zam selalu ceritakan tentang seorang murid Iban yang Zam ajarkan Bahasa Inggeris kan? Yang bawal bekal comel dan Biskut Comel Kakak Jenab tu.. Dan yang lepas 2 bulan, Zam berjaya ajar dia What is your name? Ha.. Inilah dia muridnya.. Umur 7 tahun-darjah 1. Cuma dia ni seorang je dalam satu di sekolah kami.

Masa gambar ni diambil, dia sedang duduk di bilik lain dan Zam baru datang untuk mengambilnya. Zam tengok, tekun betul dia susun patung dinosaur tu.. Eh.. Sama perangai macam anak buah Zam di Serdang.



Model dinosaur di atas tu, dia yang susun.. Macam penghijrahan besar besaran lah pulak... Agaknya dia pernah tengok dalam filem kot..

20 comments:

  1. Replies
    1. cube update seawal mungkin di pagi hari :)

      Delete
  2. waaaa cantik gambar tu... 50mm? btw.. he's ur student?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks.. tapi rasa mcm isnin pulak.. hehe

      Delete
  4. balas kunjungan dari mamavogue :)

    cikgu zam rupanyer..hihi

    ReplyDelete
  5. wah, byknya koleksi dinasour dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg banyak ni, tapi sekolah punyer :))

      Delete
  6. wonder where the dinos heading to? smart boy. agaknya warna warni tu menarik minat dia :)

    ReplyDelete