e

Monday, January 27, 2014

Varsity Mana Pilihan Kalbu?


Assalamualaikum semua.. Masih ingat kisah Zam sebelum ini tentang baucer dari Zalora bernilai RM50 dan Segan Nak Berpakaian Menonjol? Sebenarnya kedua-dua entri tu ada kaitan, sebab Zam tengah berfikir mana satu varsity dari Zalora yang Zam nak.

Fesyen varsity ni, dah lama diperkenalkan.. Terutamanya di zaman kolej & universiti dulu dulu.. Tentu ada pembaca disini yang pernah pakai varsity yang tertera logo dan nama universiti masing-masing sebelum ni kan?

Cuma dalam beberapa tahun kebelakangan, fesyen ni popular semula. Pergi mana mana butik, memang akan jumpa pakaian ni, dan dalam pelbagai versi dan material.

Zam lak, lepas tertengok gambar Hana Tajima pakai Varsity jenama Tarik Jeans tahun lepas, terus berminat nak beli sehelai.. Terpengaruh.. Hehe.. Tapi itulah, tengah pilih mana yang sesuai dengan Zam antara 4 gambar diatas.


26 comments:

  1. Assalamualaikum. warna biru merah tu smart. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. haa... tu pilihan zam yg ketiga.. tp xtahulah ni

      Delete
  2. hitam yang hujung belah kanan ok gak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hitam kelabu tu eh.. yg tu kena tgu ada saiz zam dulu.. huhu

      Delete
  3. itam & merah tu sesuey sgt dgn zam...baru nampak stylo sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. gabunagn merah hitam, mmg faveret zam dr dulu kak :D

      Delete
  4. Replies
    1. gabungan merah hitam tu mmg favourite zam :))

      Delete
  5. Zara suka tgk baju no.4 tuu.. tp xda size ntuk zam kn.. hikhikhik

    ReplyDelete
  6. dah ada yg no. 3 tu..skrg bajet nk cari yg mcm no. 4 tu plk..comel jgk.

    ReplyDelete
  7. hitam merah atau yang last tu zam hitam kelabu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. merah hitam tu ye kak.. hehe okeh cadangan dipertimbangkan

      Delete
  8. No 2 atau 3. Baru rare. Hitam dah biasa sangat. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. gambar pertama dan keempat, kalau pakai berwarna taku tak match pula :)

    ReplyDelete
  10. Kalau Zam beli yang gabungan warna dark blue dan cream white mesti nampak smart varsity tu

    ReplyDelete